Veelzijdigheid, dat is volgens chef kok Henk Prins van Hotel Prins Hendrik het allerbelangrijkst in het culinaire vak. Hij speelt met de wisselende seizoenen. `Ik kijk wat er dan op de markt is. Elk seizoen heeft zijn bekoring.' De herfst staat in het teken van wild zwijn, hert, struisvogel, zeewolf en eendenborst. Steeds meer Texelaars ontdekken het restaurant van dit hotel, dat op een unieke plek in de polder ligt. Voor hen is er een speciaal diner-bob arrangement: je lekker laten ophalen en thuisbrengen met de taxi. Stuifweg 13, Oosterend, tel. (0222) 363 020. Hotel 2 Prins Hendrik Chef-kok Gerard Hooijschuur van 't Bikkelement, is trots op zijn nieuwe aanwinst op de menukaart: de turbo schnitzel voor de grote én kleine eter, die ambachtelijk gemaakt is. Verse producten is het credo van Hooijschuur. Aardappelen worden zelf geschild, groente zelf afgehaald, vlees en vis worden nog 'ouderwets' in de pan gebakken. `Ik ben voor het vak geboren.' Zijn zoon Stefan neemt over een aantal jaar het roer over. `Maar ik zal altijd blijven helpen.' Kikkertstraat 19, De Cocksdorp, tel. (0222) 316 547. Familierestaurant 't Bikkelement 3 Passie voor eten en drinken
Passie voor eten en drinkenInteractieve internet relatiemagazine, deze flyer of rapport is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het digitaal bladerbaar publiceren van digi jaarverslagen.
TexelNU Lees publicatie 10Home