Passie voor eten en drinken

Mexicaans restaurant 8 talk of the town `Gastvrijheid, dat is onze passie', zeggen Monique Meijer en Dave Verswijveren van talk of the town, restaurant, bar, food en fun. De eigenaren vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in het Mexicaanse restaurant. `We maken met iedereen een praatje.' Lekker eten kun je er ook. De spare-ribs worden zelf gemarineerd. echte aanraders zijn volgens de gastvrouw carne picade, een tarwe tortilla gevuld met pittig rundvlees, of de lamsrack. Dorpsstraat 74, De Koog, tel. (0222) 317 775. Puur genieten doe je bij restaurant Pure van het Sandton hotel De Cooghen. De jonge chef kok Joram Timmerman maakt met passie gerechten die 'net even anders zijn dan in de rest van de straat'. Dat zit volgens de chef kok vooral in de opmaak. `Ik houd van verrassing. Van de zalm maak ik bijvoorbeeld een tomaat. Je ziet een tomaat, maar je eet zalm.' Naast de opmaak staat het team voor smaak en kwaliteit. Dorpsstraat 10, De Koog, tel. (0222) 367 800. Restaurant 9 Pure Passie voor eten en drinken

Passie voor eten en drinken

Scoor meer met een e-commerce shop in uw PDF's. Velen gingen u voor en publiceerden uitgaven online.

TexelNU Lees publicatie 10Home


You need flash player to view this online publication