Een goede smaak begint bij een goede zorg Op Texel lopen de schapen met lammeren lekker buiten. Ze worden goed verzorgd. Om hoefproblemen te voorkomen krijgen ze regelmatig een pedicurebehandeling. Dat gebeurt deskundig en met toewijding. Na een goed leven in de wei gaat het lam rechtstreeks van het land naar de slacht, slechts een paar kilometer verderop. Het dier heeft daardoor weinig stress. Dat komt tot uiting in de kwaliteit van het vlees. De korte lijnen maakt het een eerlijk product. Ook de zoute regen, rechtstreeks van zee, heeft invloed op de smaak. Het eten van zilt gras maakt de smaak van Texels lam uniek. Met net zoveel zorg en vakmanschap als de schapenboer zijn dieren houdt, bereidt Jef het eindproduct; een fantastisch stuk vlees met een heerlijke smaak. RESTAURANT & HOTEL Herenstraat 34, Den Hoorn, telefoon (0222) 31 96 23 E-mail: info@bijjef.nl www.bijjef.nl 12 Pagina 11

Pagina 13

Heeft u een vakblad, bladerbrochure of web catalogi? Gebruik Online Touch: rapport online zetten.

Voorjaar 2010 Lees publicatie 18Home


You need flash player to view this online publication