Hartelijk welkom in ’t Vogelhuis! DE KOOG - In het centrum van badplaats De Koog is familierestaurant ’t Vogelhuis gevestigd. Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel is de derde generatie van de familie die ’t Vogelhuis begon, hard aan het werk om jong en oud van een heerlijke maaltijd tegen een vriendelijke prijs te voorzien. Van zeetong tot een pannenkoek, van een heerlijk broodje oude kaas tot een uitgebreide Texelse koffietafel en van een lamstoofpotje tot vegetarische groentetaart; de kaart van ’t Vogelhuis is zeer uitgebreid en gevarieerd. Bij mooi weer kunt u lekker eten op ons grote terras. Genieten met een grote G Ook voor kinderen is een bezoek aan ’t Vogelhuis genieten met een grote G; als ze het speciale kindergerecht hebben verorberd, kunnen ze zich vermaken in de speelhoek binnen of bij de speeltoestellen buiten. De familie Van der Vis heet u hartelijk welkom in familierestaurant ’t Vogelhuis. Wij hopen dat u geniet van de gezellige ambiance, vriendelijke service en natuurlijk onze heerlijke maaltijden. Zoals u van ons gewend bent blijft ’t Vogelhuis vernieuwen en spannen wij ons tot het uiterste in om uw verblijf bij ons tot een fijn, aangenaam bezoek te maken. Graag tot ziens! Restaurant ‘t Vogelhuis, Dorps traat 204, De Koog, s (0222) 317 279, www.vogelhuis.com T/m eind oktober zijn wij elke dag, behalve maandag geopend. Van 1 november tot 1 april zijn wij gesloten. ADVERTORIAL Gezellig tafelen met de hele familie Tijdens de vakantie wil je lekker genieten. Niets moet, alles mag. Vooral jezelf zijn. Zonder verplichtingen. Lekker ongedwongen. Dragen waar je zin in hebt, eten waar je trek in hebt. In ’t Bikkelement begrijpen ze dat. In dit gezellige familierestaurant in De Cocksdorp hangt een ongedwongen sfeer. ‘De hele familie is hier welkom. Kinderen, oma en zelfs de hond mag mee’, lacht Joke Hooijschuur. Samen met echtgenoot Gerard is zij eigenaar van ’t Bikkelement. De sfeer is intiem en gemoedelijk, de kaart uitgebreid en gevarieerd. Sinds het restaurant in 1994 werd overgenomen door de familie Hooijschuur, is er veel veranderd. Alle gerechten en sauzen worden in eigen keuken gemaakt, met verse ingrediënten. Er wordt gekookt volgens de Hollandse keuken, maar met een Texels tintje. Specialiteit van het huis: spareribs. Maar ook echt Texels lam ontbreekt niet op de kaart. ‘Wij hebben het keurmerk van de Stichting Waddengoud. Dus onze gasten krijgen écht Texels lam voorgeschoteld’, licht Joke Hooijschuur toe. Het (verwarmde!) terras voor de zaak is beschut en biedt ADVERTORIAL uitzicht op de reuring in de straat. ’t Bikkelement is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Familierestaurant ’t Bikkelement, Kikkertstraat 19, De Cocksdorp, tel. (0222) 316 547. 8 Pagina 7
Pagina 9Voor clubmagazines, online verenigingsbladen en rapporten zie het Online Touch beheersysteem systeem. Met de mogelijkheid voor een webwinkel in uw verenigingsbladen.
Herfst 2010 Lees publicatie 21Home